Kies merk of model
(New) Beetle Cabriolet (1)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Direct online je droomauto bestellen!

14 dagen proefrijden, gratis thuisbezorgd

en uitgebreide garantie

vw-beetle-cabrio-720x388

14 dagen proefrijden

Bestel je jouw nieuwe auto online en ben je niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Uitgebreide garantie

Bestel je Das WeltAuto occasion online en krijg minimaal 12 maanden garantie, dit kan oplopen tot wel 48 maanden afhankelijk van het merk en de leeftijd van de auto.

1 resultaat

0 Favorieten
Kies merk of model
(New) Beetle Cabriolet (1)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand
Volkswagen (New) Beetle Cabriolet
1.2 TSI 105pk Exclusive Series + Xenon + Keyless + Parkeersensoren
Benzine
74.827 km
2017

Herinner je nog de eerste keer dat je een auto kocht? Misschien was je auto wel helemaal nieuw, of kocht je een goed onderhouden occasion. Dan weet je vast nog wel hoe belangrijk je het vond dat je tweedehands auto er goed uitzag, zowel onder de motorkap als het interieur. Het was belangrijk dat je een goed gevoel kreeg bij de dealer waar je de auto hebt gekocht en dat je voldoende informatie kreeg over het verleden en staat van de auto. Ben je nu toe aan een nieuwe auto en denk je aan een Volkswagen Beetle-cabrio als occasion? Kies dan voor de kwaliteit en de zekerheid van Das WeltAuto. Alle Volkswagen Beetle-cabrio occasions zijn zeer goed onderhouden door een merkdealer, op 130 punten gecontroleerd en klaar voor een nieuwe eigenaar. We bieden momenteel een ruime keuze aan jonge Volkswagen Beetle-cabrio occasions, op dit moment hebben we er 1 op voorraad.

Volkswagen Beetle-cabrio met automaat of schakel

Of je nu kiest voor een diesel- of benzinemotor, je hebt de keuze uit een automaat Volkswagen Beetle-cabrio of een handgeschakelde Volkswagen Beetle-cabrio. Omdat Volkswagen al lange tijd kwalitatief hoogstaande auto’s ontwikkeld, ben je ervan gegarandeerd dat je met een soepel rijdende of handgeschakelde auto over de wegen gaat. De schakel Volkswagen Beetle-cabrio occasion is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die allemaal uitblinken in betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Volkswagen Beetle-cabrio is ook als occasion leverbaar met automaat.

Volkswagen Beetle-cabrio occasion opties

Op het gebied van opties, biedt een Volkswagen Beetle-cabrio occasion je talloze mogelijkheden. Uiteraard behoort een ingebouwde Volkswagen Beetle-cabrio navigatie tot de meest voor de hand liggende opties, die je dan ook in veel tweedehands modellen zult tegenkomen. Ook is cruise control standaard op de meeste Volkswagen Beetle-cabrio modellen; niet alleen ideaal om uitgerust aan te komen op je bestemming, maar ook een grote factor voor een zuiniger rijstijl. Het interieur van de Volkswagen Beetle-cabrio kent verschillende uitvoeringen. De nieuwere modellen van de Volkswagen Beetle-cabrio worden standaard geleverd met duurzame led verlichting. Lampen vervangen of aangehouden worden vanwege niet goed functionerende verlichting behoort daarmee zo goed als tot het verleden. Bovendien vraagt led verlichting minder inspanning van je accu en dynamo en vergroot het je zichtbaarheid en zicht op de weg.

Volkswagen Beetle-cabrio occasion proefrit

Als je wel eens zelf wilt ervaren hoe het voelt om in een Volkswagen Beetle-cabrio occasion over de Nederlandse wegen te rijden, maak je snel een afspraak voor een proefrit. De dealer kan je precies vertellen welke eigenschappen jouw specifieke Volkswagen Beetle-cabrio heeft en kan je wellicht ook nog wijzen op accessoires waar je zelf nog niet over na had gedacht. Een afspraak is snel gemaakt en de dealer zal ervoor zorgen dat je Volkswagen Beetle-cabrio klaar staat om hem zelf eens aan een grondige eerste rij-indruk te onderwerpen.