Zorgeloos rijden in een Das WeltAuto occasion tegen een vast bedrag per maand

Vanaf nu kan iedereen onbezorgd in een Volkswagen, SEAT of SKODA dealer occasion rijden voor een vast bedrag per maand, inclusief onderhoud, verzekering en wegenbelasting! Dit is Das WeltAuto occasion private lease. Wil je profiteren van scherpe maandtarieven? Bekijk dan direct onze voorraad met jonge dealer occasions die we hebben geselecteerd voor private lease.

Alleen nog maar tanken

Wanneer je kiest voor private lease dan koop je geen auto en hoef je dus niet éénmalig een grote investering te doen door een auto aan te schaffen. Private lease biedt je optimale zekerheid van vaste kosten per maand. Alle kosten die horen bij het rijden van een auto vallen namelijk binnen het maandelijkse private lease tarief dat je betaalt, je hoeft alleen maar de kosten voor het tanken zelf te betalen. Het maandelijkse tarief is inclusief: afschrijving, onderhoud, reparatie, verzekering en wegenbelasting. Wil je tegen een zeer aantrekkelijk vast maandbedrag rijden in een jonge, betrouwbare en goed onderhouden occasion? Kies dan voor een Volkswagen, SEAT of SKODA dealer occasion met private lease. Na afloop van het contract lever je de auto weer in bij jouw dealer en kun je ervoor kiezen om opnieuw privé een auto te leasen.

Voordelen van occasion private lease ten opzichte van private lease van een nieuwe auto

Vaak ligt het tarief om een occasion te leasen lager dan bij het leasen van een nieuwe auto. Over het algemeen zijn deze occasions ook nog eens luxer uitgerust. Mis je toch nog iets op je gewenste occasion? Dan is het mogelijk om extra accessoires toe te voegen aan jouw auto. Bovendien heeft de Volkswagen, SEAT of SKODA occasion al de nodige ervaring opgedaan en kun je er vrijwel direct mee wegrijden door de korte levertijd. Waarom nog wachten op een nieuwe auto?

Private lease nieum vs occasion