Kies merk of model
Golf Cabriolet (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Direct online je droomauto kopen!

14 dagen proefrijden, gratis thuisbezorgd

en 6 maanden garantie.

Volkswagen Golf Cabriolet

14 dagen proefrijden

Koop je jouw nieuwe auto online en ben je niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Minimaal 6 maanden garantie

Koop je Das WeltAuto occasion online en krijg minimaal 6 maanden garantie, dit kan oplopen tot wel 48 maanden afhankelijk van het merk en de leeftijd van de auto.

Geen resultaten

0 Favorieten
Kies merk of model
Golf Cabriolet (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Herinner je nog de eerste keer dat je een auto kocht? Misschien was je auto wel helemaal nieuw, of kocht je een goed onderhouden occasion. Dan weet je vast nog wel hoe belangrijk je het vond dat je tweedehands auto er goed uitzag, zowel onder de motorkap als het interieur. Het was belangrijk dat je een goed gevoel kreeg bij de dealer waar je de auto hebt gekocht en dat je voldoende informatie kreeg over het verleden en staat van de auto. Ben je nu toe aan een nieuwe auto en denk je aan een Volkswagen Golf-cabriolet als occasion? Kies dan voor de kwaliteit en de zekerheid van Das WeltAuto. Alle Volkswagen Golf-cabriolet occasions zijn zeer goed onderhouden door een merkdealer, op 130 punten gecontroleerd en klaar voor een nieuwe eigenaar. We bieden momenteel een ruime keuze aan jonge Volkswagen Golf-cabriolet occasions, op dit moment hebben we er 0 op voorraad.

Volkswagen Golf-cabriolet met automaat of schakel

Of je nu kiest voor een diesel- of benzinemotor, je hebt de keuze uit een automaat Volkswagen Golf-cabriolet of een handgeschakelde Volkswagen Golf-cabriolet. Omdat Volkswagen al lange tijd kwalitatief hoogstaande auto’s ontwikkeld, ben je ervan gegarandeerd dat je met een soepel rijdende of handgeschakelde auto over de wegen gaat. De schakel Volkswagen Golf-cabriolet occasion is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die allemaal uitblinken in betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Volkswagen Golf-cabriolet is ook als occasion leverbaar met automaat.

Volkswagen Golf-cabriolet occasion opties

Op het gebied van opties, biedt een Volkswagen Golf-cabriolet occasion je talloze mogelijkheden. Uiteraard behoort een ingebouwde Volkswagen Golf-cabriolet navigatie tot de meest voor de hand liggende opties, die je dan ook in veel tweedehands modellen zult tegenkomen. Ook is cruise control standaard op de meeste Volkswagen Golf-cabriolet modellen; niet alleen ideaal om uitgerust aan te komen op je bestemming, maar ook een grote factor voor een zuiniger rijstijl. Het interieur van de Volkswagen Golf-cabriolet kent verschillende uitvoeringen. De nieuwere modellen van de Volkswagen Golf-cabriolet worden standaard geleverd met duurzame led verlichting. Lampen vervangen of aangehouden worden vanwege niet goed functionerende verlichting behoort daarmee zo goed als tot het verleden. Bovendien vraagt led verlichting minder inspanning van je accu en dynamo en vergroot het je zichtbaarheid en zicht op de weg.

Volkswagen Golf-cabriolet occasion proefrit

Als je wel eens zelf wilt ervaren hoe het voelt om in een Volkswagen Golf-cabriolet occasion over de Nederlandse wegen te rijden, maak je snel een afspraak voor een proefrit. De dealer kan je precies vertellen welke eigenschappen jouw specifieke Volkswagen Golf-cabriolet heeft en kan je wellicht ook nog wijzen op accessoires waar je zelf nog niet over na had gedacht. Een afspraak is snel gemaakt en de dealer zal ervoor zorgen dat je Volkswagen Golf-cabriolet klaar staat om hem zelf eens aan een grondige eerste rij-indruk te onderwerpen.