Kies merk of model
(New) Beetle (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand
Geselecteerde filters

Geen resultaten

0 Favorieten
Kies merk of model
(New) Beetle (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand
Geselecteerde filters

Herinner je nog de eerste keer dat je een auto kocht? Misschien was je auto wel helemaal nieuw, of kocht je een goed onderhouden occasion. Dan weet je vast nog wel hoe belangrijk je het vond dat je tweedehands auto er goed uitzag, zowel onder de motorkap als het interieur. Het was belangrijk dat je een goed gevoel kreeg bij de dealer waar je de auto hebt gekocht en dat je voldoende informatie kreeg over het verleden en staat van de auto. Ben je nu toe aan een nieuwe auto en denk je aan een Volkswagen Beetle als occasion? Kies dan voor de kwaliteit en de zekerheid van Das WeltAuto. Alle Volkswagen Beetle occasions zijn zeer goed onderhouden door een merkdealer, op 130 punten gecontroleerd en klaar voor een nieuwe eigenaar. We bieden momenteel een ruime keuze aan jonge Volkswagen Beetle occasions, op dit moment hebben we er 6 op voorraad.

Volkswagen Beetle met automaat of schakel

Kies je voor een Volkswagen Beetle occasion van Das WeltAuto, dan heb je de zekerheid van een tweedehands auto waarvan de volledige historie, inclusief reparaties en eventuele schades, bekend is. Je occasion is altijd goed onderhouden door een gespecialiseerde merkdealer. Online kun je het aanbod in Das WeltAuto occasions eenvoudig en snel raadplegen. Hou je ervan om zelf te rijden en schakelen? Kijk dan naar de vele handgeschakelde Volkswagen Beetle occasions. De afgelopen jaren hebben veel Nederlandse automobilisten de voordelen van een automaat leren waarderen. Zoek je een Volkswagen Beetle als occasion met automaat? Bij Das WeltAuto heb je meer dan voldoende keuze.

Volkswagen Beetle occasion opties

Of je nou een tweedehands Volkswagen Beetle als eigen auto koopt of als private lease auto gaat rijden, de occasions van Das WeltAuto bieden je veel extra's. Ze zijn hun gehele leven uitstekend onderhouden door merkdealers en hebben vaak interessante extra opties. Als je veel op de weg bent en je bezoekt regelmatig een plek waar je nog nooit bent geweest, kan je eigenlijk niet zonder een Volkswagen Beetle met navigatie. Rij je lange stukken en ook nog regelmatig in het buitenland? Gun jezelf dan het comfort van een Volkswagen Beetle met cruise control. Goede verlichting is voor een auto cruciaal. Kies voor een Volkswagen Beetle met led-verlichting en profiteer van de duurzaamheid en de efficiëntie van deze vorm van verlichting. Wil je misschien nog meer opties voor je ocassion? Bespreek ze met je merkdealer en stel zo de voor jou optimale configuratie van je tweedehands Volkswagen Beetle samen.

Volkswagen Beetle occasion proefrit

Als je kiest voor een Volkswagen Beetle occasion met het Das WeltAuto label, profiteer je van vele voordelen zoals 14 dagen omruilgarantie en mobiliteitsservice met een zeer uitgebreide dekking, ook in het buitenland. Je hebt de zekerheid van een tweedehands auto zonder verborgen gebreken. Elke occasion wordt op 130 punten onderzocht en mankementen verholpen. Natuurlijk krijg je pas echt gevoel voor je nieuwe auto als je er zelf in rijdt. Zoek online de auto van je keuze en maak een afspraak met de betreffende merkdealer voor een uitgebreide Volkswagen Beetle proefrit.