Kies merk of model
Transporter Kombi (4)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Direct online je droomauto kopen!

14 dagen proefrijden, gratis thuisbezorgd

en 6 maanden garantie.

Volkswagen Bedrijfswagens Transporter Kombi

14 dagen proefrijden

Koop je jouw nieuwe auto online en ben je niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug.

Minimaal 6 maanden garantie

Koop je Das WeltAuto occasion online en krijg minimaal 6 maanden garantie, dit kan oplopen tot wel 48 maanden afhankelijk van het merk en de leeftijd van de auto.

4 resultaten

0 Favorieten
Kies merk of model
Transporter Kombi (4)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand
Volkswagen Transporter Kombi
Online kopen
€ 58.900
Bekijk deze auto
Volkswagen Transporter Kombi
2.0 TDI 110pk L1H1 28 + 9 Persoons + Airco
Diesel
31.139 km
2020
Volkswagen Transporter Kombi
Online kopen
€ 29.950
Bekijk deze auto
Volkswagen Transporter Kombi
Kombi 2.0 TDI 150pk DSG
Diesel
100.803 km
2018
Volkswagen Transporter Kombi
2.0 TDI L2H1 Trendline 150pk DSG automaat INCL BTW & BPM 9p 9 zits airco privacy glas trekhaak armleuningen radio bluetooth USB SD comfort stoel extra kachel NL auto 1e eigenaar dealer onderhouden
Diesel
42.695 km
2018
Volkswagen Transporter Kombi
Online kopen
€ 61.900
Bekijk deze auto
Volkswagen Transporter Kombi
2.0 TDI 150pk DSG L2H1 30 Trendline + 9 Persoons + Trekhaak
Diesel
20.405 km
2020

Met de keuze voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion rijd je in een moderne auto die qua uitrusting en techniek moeiteloos mee kan op het allerhoogste niveau. Het is bij de Volkswagen-bedrijfswagens dealer mogelijk om een occasion op verschillende manieren aan te schaffen. Je kunt de auto kopen waarbij je het aanschafbedrag direct betaalt of je kunt een occasion financieren tegen aantrekkelijke maandbedragen. Sommige dealers bieden ook de mogelijkheid om een occasion te gaan rijden met private lease. Zo rij je een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud voor een vast laag bedrag per maand.

Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi met automaat of schakel

Kies je voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion van Das WeltAuto, dan heb je de zekerheid van een tweedehands auto waarvan de volledige historie, inclusief reparaties en eventuele schades, bekend is. Je occasion is altijd goed onderhouden door een gespecialiseerde merkdealer. Online kun je het aanbod in Das WeltAuto occasions eenvoudig en snel raadplegen. Hou je ervan om zelf te rijden en schakelen? Kijk dan naar de vele handgeschakelde Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasions. De afgelopen jaren hebben veel Nederlandse automobilisten de voordelen van een automaat leren waarderen. Zoek je een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi als occasion met automaat? Bij Das WeltAuto heb je meer dan voldoende keuze.

Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion opties

Een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion van Das WeltAuto is op 130 punten gecontroleerd en goedgekeurd. De occasions zijn vrijwel allemaal uitsluitend door merkdealers onderhouden. Veel van onze occasions zijn voorzien van interessante extra opties die het rijden een stuk comfortabeler en veiliger maken. Als je op zoek bent naar een tweedehands Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi, kies dan zeker voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi met navigatie. Navigatie is tegenwoordig zo ingeburgerd dat je bijna niet meer zonder kunt. Als je dagelijks uren op de weg bent, mag je jezelf gerust extra comfort gunnen. Kijk online naar onze modellen met extra ondersteunende stoelen en kies voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi met een airco die goed functioneert, zodat je altijd op een aangename manier op je afspraak verschijnt. Automobilisten die dagelijks vele uren op de weg doorbrengen, raden we aan om te kijken naar een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi met cruise control. Rij je veel in de avonduren? Kies dan voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi met led-verlichting. Led-verlichting gaat lang mee, geeft een zeer helder licht en bevordert de rijveiligheid.

Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion proefrit

Als je kiest voor een occasion van Das WeltAuto, dan profiteer je van zekerheid en extra service. Bij pech onderweg kun je een beroep doen op onze mobiliteitsservice. Ook hebben we aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor je en geven we je een uitgebreide garantieperiode. Uiteraard koop je geen tweedehands auto zonder een proefrit te maken. Heb je de tweedehands Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi van je keuze gevonden, neem dan contact op met de betreffende merkdealer en maak een afspraak voor een Volkswagen-bedrijfswagens Transporter-kombi occasion proefrit.