Kies merk of model
Ibiza ST (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Direct online je droomauto bestellen!

14 dagen proefrijden, gratis thuisbezorgd

en uitgebreide garantie

Geen resultaten

0 Favorieten
Kies merk of model
Ibiza ST (0)
tot
tot
tot
tot en met
tot
tot
tot
tot
Dealer afstand

Met de keuze voor een Seat Ibiza-st occasion rijd je in een moderne auto die qua uitrusting en techniek moeiteloos mee kan op het allerhoogste niveau. Het is bij de Seat dealer mogelijk om een occasion op verschillende manieren aan te schaffen. Je kunt de auto kopen waarbij je het aanschafbedrag direct betaalt of je kunt een occasion financieren tegen aantrekkelijke maandbedragen. Sommige dealers bieden ook de mogelijkheid om een occasion te gaan rijden met private lease. Zo rij je een Seat Ibiza-st inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud voor een vast laag bedrag per maand.

Seat Ibiza-st met automaat of schakel

Of je nu kiest voor een diesel- of benzinemotor, je hebt de keuze uit een automaat Seat Ibiza-st of een handgeschakelde Seat Ibiza-st. Omdat Seat al lange tijd kwalitatief hoogstaande auto’s ontwikkeld, ben je ervan gegarandeerd dat je met een soepel rijdende of handgeschakelde auto over de wegen gaat. De schakel Seat Ibiza-st occasion is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die allemaal uitblinken in betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Seat Ibiza-st is ook als occasion leverbaar met automaat.

Seat Ibiza-st occasion opties

Op het gebied van opties, biedt een Seat Ibiza-st occasion je talloze mogelijkheden. Uiteraard behoort een ingebouwde Seat Ibiza-st navigatie tot de meest voor de hand liggende opties, die je dan ook in veel tweedehands modellen zult tegenkomen. Ook is cruise control standaard op de meeste Seat Ibiza-st modellen; niet alleen ideaal om uitgerust aan te komen op je bestemming, maar ook een grote factor voor een zuiniger rijstijl. Het interieur van de Seat Ibiza-st kent verschillende uitvoeringen. De nieuwere modellen van de Seat Ibiza-st worden standaard geleverd met duurzame led verlichting. Lampen vervangen of aangehouden worden vanwege niet goed functionerende verlichting behoort daarmee zo goed als tot het verleden. Bovendien vraagt led verlichting minder inspanning van je accu en dynamo en vergroot het je zichtbaarheid en zicht op de weg.

Seat Ibiza-st occasion proefrit

Als je wel eens zelf wilt ervaren hoe het voelt om in een Seat Ibiza-st occasion over de Nederlandse wegen te rijden, maak je snel een afspraak voor een proefrit. De dealer kan je precies vertellen welke eigenschappen jouw specifieke Seat Ibiza-st heeft en kan je wellicht ook nog wijzen op accessoires waar je zelf nog niet over na had gedacht. Een afspraak is snel gemaakt en de dealer zal ervoor zorgen dat je Seat Ibiza-st klaar staat om hem zelf eens aan een grondige eerste rij-indruk te onderwerpen.